Wat kunt u doen?

Pak eens wat vaker de fiets! Zeker voor kleine stukjes. We wonen in een prachtige omgeving, lopend of op de fiets ziet u nog meer dan in de auto. Heeft u toch auto nodig, dan is elektrisch rijden stil, schoon en beter voor onze (leef)omgeving. Heeft u maar af en toe een auto nodig, dan kunt u denken aan deelvervoer.

Oplaadpaal aanvragen

Om de luchtkwaliteit te verbeteren, stimuleert de gemeente het gebruik van elektrisch vervoer. Elektrische auto’s zijn schoon, stil en zuinig. Om elektrisch rijden aan te moedigen zijn voldoende oplaadpunten nodig.

U komt mogelijk in aanmerking om een openbare laadpaal aan te vragen, als u voldoet aan deze voorwaarden:

  • U woont in de gemeente Voorne aan Zee;
  • U bent in het bezit van een volledig elektrisch voertuig (vierwielig) of een plug-in hybride voertuig (vierwielig);
  • U heeft niet de mogelijkheid om het voertuig op eigen terrein op te laden. 

Via laadpaalnodig.nl kunt u alle voorwaarden checken, kijken of er in de omgeving al een openbare paal staat en gemakkelijk de aanvraag doen.

Laadpaalnodig.nl is een samenwerkingsverband voor het aanvragen van uitbreiding van openbare oplaadpalen een groot aantal regiogemeenten. Momenteel levert, onderhoudt en beheert EQUANS de oplaadpalen op straat.
 

Storing oplaadpaal

Wilt u een melding maken over een storing in een oplaadpaal? Bel dan het storingsnummer dat op de laadpaal vermeld staat. De storingsdienst is 24/7 beschikbaar.

Man laadt auto op bij oplaadpaal